Videooptagelser i Bangkok for Harlem Shakers

CRAZY aften på Harlem Shakers i Bangkok!!!

Som I måske ved, er jeg for tiden i Bangkok for at lave video til den nye lifestyle venue Harlem Shakers. Det har jeg skrevet et indlæg om tidligere.

Jeg har været her i en uges tid nu og har hver dag fulgt byggeriet og processen med at gøre shoppen klar til åbningsaftenen. Alt er bygget op fra bunden og et kæmpe crew har arbejdet 24 timer i døgnet for at kunne nå det hele.

Jeg monterede allerede dagen efter jeg ankom tre GoPro kameraer, der hver især har taget et billede i minuttet. Dette har jeg suppleret med lidt ekstraoptagelser på Sony FS700.

Det har været virkelig spændende at følge processen. Især det sidste døgn op til åbningen var nervepirrende, da det på INGEN måde så ud til at kunne nås! Men de nåede det og i går aftes var der så grand opening med masser af thai celebs, drinks og dyr Champagne i lange baner.

Deni og jeg tjekker at GoPro kameraerne stadig kører på åbningsdagen.

Deni og jeg tjekker at GoPro kameraerne stadig kører på åbningsdagen.

GoPro’erne fik lov til at køre videre. Min kompagnon Deni optog catwalk med alle celebs’ene og fra hans kamera blev der samtidig sendt et trådløst videosignal ned til tv-skærmene nedenunder i butikken, så folk kunne følge med i løjerne oppe på gadeplan. Jeg selv skød reportage- og lækkerhedsklip aftenen igennem. Udover de tre GoPro kameraer skød vi på Canon 5D MarkIII og Sony FS700 hele aftenen igennem.

Jeg er meget glad! FS700 er virkelig et lækkert kamera at filme denne slags events på.

Jeg er meget glad! FS700 er virkelig et lækkert kamera at filme denne slags events på.

Udover de timelapses jeg lavede på GoPro kameraerne, skød jeg også nogle timelapses over mindre perioder på 5D’eren. Her gjorde jeg samtidig brug af min Genie og en lille slider på 40 cm, som muliggør kamerabevægelser i en timelapse sekvens – i dette tilfælde både panoreringer og dollybevægelser.

Her er et lille sammenklip der på 1½ minut viser opbygningen af butikken fra den seneste uges tid:

Og her er en 4 minutters stemningsreportage fra åbningsaftenen:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Videooptagelser i Bangkok for Harlem Shakers