4K optagelser

Bag kameraet på fashionfilm: ONLY – Love Avenue

Only Fragrance

I slutningen af juni var mit team og jeg ude og skyde en lille hyggelig brandingfilm for ONLY i samarbejde med Luxury Dynamics.

I oplægget hed det sig at modellen skulle gå rundt i New York og tage billeder af “My favorite…” men vi blev af tidsmæssige, økonomiske og praktiske årsager nødt til at skyde filmen i København, derfor har vi prøvet at vælge de locations, der i vores øjne ser mest New York agtige ud.

Jeg synes selv resultatet er blevet rigtig fint og hyggeligt. Jeg kan godt lide den lette og ubekymrede feel videoen har og det var i øvrigt en rigtig god dag, hvor vi arbejdede ud fra en overordnet grundidé med et par fastsatte shots vi ville have i kassen, men ellers tog det meget ad hoc og gjorde, hvad der lige inspirerede os.

Det var før det blev rigtig varmt i vejret og det blæste en del, så især modellen kæmpede lidt med kulden, men jeg tror nu også hun havde en sjov dag, trods alt 🙂

Se med her:

ONLY behind the scenes

Et par billeder bag kulissen fra optagelserne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

4K optagelser