#UNGKOMs instagram profil overtaget af mig i denne uge!

Nyt legetøj: DJI Ronin!

IMG_8927

Jeg har netop investeret i et fantastisk stykke nyt legetøj: en DJI Ronin!

En DJI Ronin er et kamerastabiliseringsværktøj, hvor 3 aktive servomotorer sørger for at stabilisere kameraet helt perfekt ved hjælp af et indbygget gyroskop.

Man kan så via en app indstille hvor fintfølende motorerne skal være og hvor meget man skal dreje Ronin’en før kameraet panorerer eller tilter.

Pan og tilt kan man i øvrigt også vælge at få en anden person til at kontrollere via joysticks på den medfølgende remote control.

 

DJI Ronin bliver leveret i en superfed flightcase - tjekket!

DJI Ronin bliver leveret i en superfed flightcase – tjekket!

I kassen er der alt hvad man skal bruge for at montere og balancere kameraet på systemet. Der medfølger endda en sej fjernbetjening så en anden person kan kontrollere kameraets pan og tilt!

I kassen er der alt hvad man skal bruge for at montere og balancere kameraet på systemet. Der medfølger endda en sej fjernbetjening så en anden person kan kontrollere kameraets pan og tilt!

Jeg valgte at få påmontret nogle lidt længere arme på Ronin'en for bedre at kunne balancere den aflange FS700 med en 16-35mm optik. Det klarede de med det samme i butikken.

Jeg valgte at få påmontret nogle lidt længere arme på Ronin’en for bedre at kunne balancere den aflange FS700 med en 16-35mm optik. Det klarede de med det samme i butikken.

Det tog lige en times tid at få balanceret Ronin'en første gang og lære hvordan den virkede. Her ses den på det medfølgende stativ.

Det tog lige en times tid at få balanceret Ronin’en første gang og lære hvordan den virkede. Her ses den på det medfølgende stativ.

På mit første job med Ronin'en var jeg spændt på at se hvor lang tid det ville tage at balancere kameraet - det tog max 3 minutter at samle og balancere det hele - meget positiv overraskelse! Til gengæld kan min ryg og arme ikke holde til meget mere end et par minutters optagelse af gangen med dette setup, så man gør klogt i at investere i noget support, f.eks. et easyrig.

På mit første job med Ronin’en var jeg spændt på at se hvor lang tid det ville tage at balancere kameraet – det tog max 3 minutter at samle og balancere det hele – meget positiv overraskelse! Til gengæld kan min ryg og arme ikke holde til meget mere end et par minutters optagelse af gangen med dette setup, så man gør klogt i at investere i noget support, f.eks. et easyrig.

Her er en lille video, hvor jeg “stresser” DJI Ronin en smule:

Og her er et klip optaget med DJI Ronin hos produktionshuset Bond i Hollywood, LA. Husk at slå videoen hen på 4K for maksimal kvalitet!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#UNGKOMs instagram profil overtaget af mig i denne uge!