Video med yours truly fra the International Television & Film Festival

Bag kameraet på reklamevideo for Saselines hudplejeserie

Saseline Sørensen er i øjeblikket aktuel i tv-programmet “Saselines Bekendelser” på Kanal 4.

Det fik mig til at tænke tilbage på midten af februar i år, hvor jeg var en tur på Gran Canaria for at skyde en reklamevideo for hendes hudplejeserie Sasé.

SaséScreen capture fra Sasé videoen.

Jeg havde lige været på Gran Canaria to måneder forinden på optagelser til The Stunt Comedy Show, så jeg havde stadig øen med dens mange forskellige miljøer frisk på hornhinden. Derfor foreslog jeg at vi tog dertil for at skyde reklamen, dels fordi det er relativt billigt at flyve dertil og dels fordi vi ville kunne få mange forskellige optagelser i kassen på få dage.

Et lille crew bestående af stylist Maria Angelova, makeup artist Nicci Welsh og så selvfølgelig Saseline og jeg selv rejste derned sammen og brugte første dag på at køre rundt og kigge på de forskellige locations og derefter to dage på selve optagelserne. Maria har jeg tidligere haft fornøjelsen af at arbejde sammen med på en reklamevideo for ONLY, som vi skød i Barcelona. Det var Maria, der anbefalede Saseline at benytte mig til at producere hendes video. Jeg havde til gengæld aldrig arbejdet sammen med Nicci før, men det var en stor fornøjelse og meget lærerigt, så jeg håber ikke det bliver sidste gang.

PreparationNicci og Maria gør Saseline klar til optagelse.

Alle optagelserne blev lavet på Sony FS700 med 200 billeder i sekundet. Det eneste andet udstyr jeg havde med var en skulderstøtte og en reflektorskærm – og selvfølgelig et par gode optikker.

Kasper i ørkenenKasper med FS700 i ørkenen.

Oppe i bjergene var vi heldige at finde en appelsinplantage hos et ældre ægtepar og de var søde nok til at lade os lave optagelser hos dem. De lavede i øvrigt super god mad til os – selvfølgelig med friskpresset juice fra egne appelsiner.

Saseline crewFrokost på appelsinplantagen.

Der udover optog vi et par klip i en botanisk have og i ørkenen ved siden af Maspalomas.

Den sidste optagelse foregik på en smuk isoleret strand, der lå i den helt rigtige retning i forhold til solnedgangen. Det er altid lidt hektisk at skulle skyde i en solnedgang, da man ikke har mange minutter hvor solen og lyset står helt rigtigt. Denne optagelse blev dog lidt ekstra nervepirrende i og med at vores reflektorskærm på magisk vis forsvandt efter par timer forinden, da vi var ude at skyde i ørkenen – en ret essentiel ting som er uundværlig, når man skyder op mod solen. Det er alfa omega at få “bouncet” noget lys tilbage i ansigtet på vedkommende man skyder, ellers kommer man nemlig ikke til at se andet end sol.

IMG_3252Eksempel på modlys uden reflektorskærm. Saseline i hopla!

Dette opdagede vi selvfølgelig først ca. en time inden solnedgang, så vi måtte for fuld udblæsning køre ind til byen og lede efter en fotoforretning. Der var selvfølgelig ingen der havde reflektorskærme, så vi begyndte at tænke i alternativer – kunne vi skaffe en hvid flamingoplade, et folie tæppe eller lignende? Det endte med at vi lånte et spejl i en brillebutik mod at jeg lagde min telefon i pant! Anyway, vi nåede det hele og fik super gode optagelser i kassen.

Kasper strandKasper venter på at solen står rigtigt, så optagelserne kan begynde.

På fjerdedagen fløj vi hjem efter en super god tur og efterfølgende optog vi selve produktskuddene i vores eget studie.

Reklamevideoen er klippet i Adobe Premiere Pro og den øvrige efterbehandling er lavet i After Effects – primært grading og skin cleanup, men også et par forstyrrende elementer, f.eks. mennesker i baggrunden ude i ørkenen, blev fjernet.

Se det endelige resultat her:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Video med yours truly fra the International Television & Film Festival